uwaga! nowy secondhand w warszawie, specjalizujący się międz. Strona: 1

uwaga! nowy secondhand w warszawie, specjalizujący się międz Dodano: 2007-03-01 22:09

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO NOWEGO SKLEPU &#8222RET- A PORTER” Z ODZIEŻĄ UŻYWANĄ ORAZ NOWĄ .
SPECJALIZUJEMY SIĘ W MODZIE SKIEROWANEJ DO DZIEWCZYN I KOBIET LUBIĄCYCH UBRAĆ SIĘ NIEBANALNIE ,
ORYGINALNIE I OCZYWIŚCIE NIEDROGO ZE SZCZEGÓLNYM NACISKIEM NA STYLE GOTHIC , PUNK , ETHNO , ORIENT (Sari, Lehenga Choli, Salvar Kameez).
W NASZEJ OFERCIE ZNAJDUJĄ SIĘ RÓWNIEŻ SUKNIE WIECZOROWE I ŚLUBNE ORAZ OCZYWIŚCIE ODZIEŻ CODZIENNA .
OFERUJEMY POJEDYNCZE CIUSZKI ORAZ CAŁE ZESTAWY ,
JAK RÓWNIEŻ- W RAZIE POTRZEBY - FACHOWĄ POMOC W DOBORZE ODPOWIEDNIEGO STROJU.

OTWARCIE PLANUJEMY NA 3 MARCA sobota .
SKLEP MIEŚCI SIĘ w Warszawie PRZY ULICY ŻYTNIEJ 64 (równoległa do Górczewskiej, prostopadła do Płockiej),
W KOMPLEKSIE PAWILONÓW HANDLOWYCH – WEJŚCIE NA TYŁACH PIEKARNI OD STRONY PODWÓRZA.

Dodano: 2007-03-03 15:46

byłam, sprawdziłam, polecam

tylko tak się zastanawiam nad tym...po co mi kolejna czarna, długa, prosta spódnica :roll: hmmm... życie :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Dodano: 2007-03-06 21:36

następny raz jak będę w Wawie to musze tam zajrzeć :) To juz nie bede musiała na allegro licytowac Twoich rzeczy :)

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2007-03-08 19:11

na allegro i tak będę wystawiać część będzie szła do sklepu, część do allegro część klientek chyba by mnie udusiła, jak bym przestała wystawiać

Dodano: 2007-03-09 19:33

No to ładny benc... muszę się wybrać do wawy yaaaay

:)

Dodano: 2007-03-14 18:12

Aquila-Ardens napisał(a):
na allegro i tak będę wystawiać część będzie szła do sklepu, część do allegro część klientek chyba by mnie udusiła, jak bym przestała wystawiać

Allegro każdego dnia penetruje :wink:

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło